Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
x Aangemeld voor een woning in de Grote Zeeheldenbuurt? Lees dan hier of wij u een woning hebben toegewezen.

Nieuws

Hier plaatsen wij nieuws over de Grote Zeeheldenbuurt. Verder vindt u hier de nieuwsbrieven die we uitbrengen. U kunt zich er hier op abonneren.

17 juli 2020: De inschrijving voor de Grote Zeeheldenbuurt is gesloten.

1 juli 2020: de tweede ronde is inmiddels gesloten. Op vrijdag 3 juli leest u in een bericht op de homepagina van deze website de inschrijfnummers van degenen die een woning krijgen toegewezen. Staat uw inschrijfnummer daar niet bij? Dan hebben wij u helaas geen woning kunnen toewijzen. U kunt dan wel weer meedoen voor de volgende ronde. Volg onze website en Het Klaverblad voor de planning van die rondes.

1 juni 2020: de eerste ronde (39 gezinswoningen) is inmiddels gesloten. Op 10 juni leest u in een bericht op de homepagina van deze website de inschrijfnummers van degenen die een woning krijgen toegewezen. Staat uw inschrijfnummer daar niet bij? Dan hebben wij u helaas geen woning kunnen toewijzen. U kunt dan wel weer meedoen voor de volgende rondes. Volg onze website en Het Klaverblad voor de planning van die rondes.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 1 juli 2020

Nieuwsbrief 18 mei 2020

Nieuwsbrief 6 feb 2020

Historie

Artikel Woonjournaal zomer 2019