Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Nieuws

Hier plaatsen wij nieuws over de Grote Zeeheldenbuurt. Verder vindt u hier de nieuwsbrieven die we uitbrengen. U kunt zich er hier op abonneren.

17 juli 2020: De inschrijving voor de Grote Zeeheldenbuurt is gesloten.

1 juli 2020: de tweede ronde is inmiddels gesloten. Op vrijdag 3 juli leest u in een bericht op de homepagina van deze website de inschrijfnummers van degenen die een woning krijgen toegewezen. Staat uw inschrijfnummer daar niet bij? Dan hebben wij u helaas geen woning kunnen toewijzen. U kunt dan wel weer meedoen voor de volgende ronde. Volg onze website en Het Klaverblad voor de planning van die rondes.

1 juni 2020: de eerste ronde (39 gezinswoningen) is inmiddels gesloten. Op 10 juni leest u in een bericht op de homepagina van deze website de inschrijfnummers van degenen die een woning krijgen toegewezen. Staat uw inschrijfnummer daar niet bij? Dan hebben wij u helaas geen woning kunnen toewijzen. U kunt dan wel weer meedoen voor de volgende rondes. Volg onze website en Het Klaverblad voor de planning van die rondes.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 1 juli 2020

Nieuwsbrief 18 mei 2020

Nieuwsbrief 6 feb 2020

Historie

Artikel Woonjournaal zomer 2019