Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Grote ZeeheldenbuurtHeerlijk wonen in het Vughtse groen, vlakbij vele voorzieningen, station en centrum.

We bouwen 152 zeer energiezuinige woonhuizen en appartementen. Met één of twee slaapkamers en een tuin of balkon. Voor huishoudens van maximaal 2 of maximaal 3 personen.

De aanbieding is gestart

Vanaf 27 mei tot 1 juni 08.00 uur liep de eerste ronde, voor 39 gezinswoningen. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten.

Hoe weet u of een gezinswoning aan u is toegewezen?

  • Woning aan u toegewezen? Dan staat op 10 juni uw inschrijfnummer op de homepagina van deze website. U ontvangt dan binnen een week per post een voorlopige toewijzing. Als u in 2021 nog steeds aan alle voorwaarden voldoet, ontvangt u in 2021 de definitieve toewijzing.
  • Geen woning aan u toegewezen? Dan staat uw inschrijfnummer er op 10 juni helaas niet bij. Er zijn dan nog wel volgende rondes met andere woningtypes waar u aan mee kunt doen.

Via Het Klaverblad, onze website en Facebook laten we weten wanneer we de andere woonhuizen en appartementen aanbieden. Bekijk alle woningen en de wijk op deze site.

Verwachte oplevering: medio 2021 (onder voorbehoud van planning).

Meer informatie

Neem hier in 3D vast eens een kijkje in de nieuwe Grote Zeeheldenbuurt.

Reageren of een vraag stellen?

Reageren op een gezinswoning kon tot 1 juni 08.00 uur.

In de rondes daarna komen de andere woonhuizen en appartementen aan de beurt. Hebt u nu vragen? Laat het ons weten.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.