×Lees onze aangepaste privacyverklaring

Prettig wonen

Niet alleen een fijn huis is belangrijk, ook de buurt bepaalt of u ergens met plezier woont. Wij zetten ons daarom actief in voor een gezellige wijk en ondersteunen regelmatig buurtactiviteiten. Dat doen we bijvoorbeeld met ons ‘Oog voor elkaar-fonds’. Wilt u actief meepraten over ons beleid? Ook dat kan, u bent van harte welkom.

Nog meer prettig wonen

  • Hebt u een groen idee voor uw buurt (pluktuin e.d.) ?
  • Kaartjes sturen
  • Vakantie-activiteiten

Lees het hieronder.


Pluktuinen in drie buurten
Een groene buurt draagt bij aan het woon- en levensgeluk. Dit is uit onderzoek gekomen. Alle initiatieven om buurten groener te maken juichen we dan ook zeer toe.

In drie buurten zijn mooie pluktuinen aangelegd. In Vijverhof: pluktuin De Koperwiek. In Vughtse Hoeve: pluktuin Het Neteltje en in de Grote Zeeheldenbuurt: pluktuin Het Anker. Prachtige bewonersinitiatieven die we in samenwerking met de gemeente Vught vormgaven.

Hebt u een groen idee voor uw buurt?

Wilt u in uw buurt ook een pluktuin aanleggen? Of hebt u een ander idee om uw buurt groener te maken? Zoals bijvoorbeeld een geveltuin? Neem dan contact met ons op. We denken en helpen altijd heel graag mee. We zijn bereikbaar via telefoonnummer (073) 656 23 82.