Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Werken bij Charlotte van Beuningen

Bij woonstichting Charlotte van Beuningen werken zo’n dertig enthousiaste medewerkers die iedere dag opnieuw samen het verschil willen maken. Als kleine organisatie zijn we slagvaardig en daadkrachtig.

Vacatures

Lid van raad van commissarissen.

De raad van commissarissen van woonstichting Charlotte van Beuningen zoekt per 1 oktober 2021 een nieuw lid voor de RvC, omdat de termijn van één van de leden afloopt. Daarbij gaat het om een lid met een juridisch profiel dat op voordracht van de Huurdersbelangenvereniging zal worden benoemd. Bekijk de vacature hier:  lid van raad van commissarissen

U kunt uw belangstelling melden tot uiterlijk zondag 20 juni a.s. via sollicitatie@atrive.nl voorzien van uw motivatie en cv. De selectieprocedure wordt begeleid door Gerrit van Vegchel en Veerle van den Enden van Atrivé. Voor meer informatie over de procedure of de functie kunt u met Veerle contact opnemen, via 06 12 59 31 14 of v.vanden.enden@atrive.nl.

De oriënterende gespreksronde met Atrivé vindt plaats in week 26 in Utrecht. De gespreksronde met de selectiecommissie staat gepland in week 27 in Vught.

Voordat een benoeming plaatsvindt, beoordeelt de Autoriteit woningcorporaties de geschiktheid en betrouwbaarheid van de kandidaat conform hun Beoordelingskader.

Stage

Woonstichting Charlotte van Beuningen is als stagebedrijf voor diverse opleidingen erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Er zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Uiteraard mag je altijd een mailtje sturen naar werken@charlottevanbeuningen.nl.