Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Inschrijven

Bent u 18 jaar of ouder? Dan kunt u zich inschrijven als woningzoekende. Dat kan op twee manieren:

  1. U vult onderstaand inschrijfformulier in
  2. U loopt gewoon even binnen in onze woonwinkel

De kosten voor inschrijving bedragen € 23,-. Het inschrijfgeld kunt u direct overmaken met iDeal. Wanneer u het formulier in onze woonwinkel invult kunt u direct het inschrijfgeld bij ons pinnen. Zodra het volledig ingevulde inschrijfformulier en het inschrijfgeld binnen zijn, krijgt u van ons een bevestiging via de email met daarin uw persoonlijke inschrijfnummer.  Met dit inschrijfnummer kunt u eenvoudig online reageren op ons woningaanbod.

Let op: pas als wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw inschrijving geactiveerd. Krijgt u geen bevestiging? Dan is er iets mis gegaan. Controleer op uw bankrekening of het bedrag is afgeschreven. Is dit niet het geval? Schrijf u dan opnieuw in.

Is het bedrag wel van uw rekening afgeschreven, maar ontvangt u geen bevestiging? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Uw inschrijving is een jaar geldig. Ieder jaar krijgt u automatisch een bericht om de inschrijving met een jaar te verlengen. De kosten hiervoor zijn € 12,- per jaar.

Voor de woningen in ‘s-Hertogenbosch schrijft u zich in bij Woonservice. Daar vindt u meer informatie.