Oog voor elkaar: buurtactiviteitenBuurtactiviteit

Woonstichting Charlotte van Beuningen en haar Huurders Belangenvereniging (HBV) vinden het fijn als er goed burencontact is. We helpen en denken dan ook graag mee als u een buurtactiviteit wilt gaan organiseren.

Bijdrage

Ook financieel wil de HBV een bescheiden bijdrage doen als uw buurtactiviteit de leefbaarheid in uw buurt en voor buurtgenoten vergroot. Zo’n bijdrage wordt maximaal 3x per jaar toegekend aan een buurt en bedraagt maximaal 200 euro per keer;

Voor de toekenning gelden de volgende voorwaarden:

  1. Uw buurtactiviteit vindt in een van onze buurten plaats;
  2. Met uw buurtactiviteit bereikt u zeker 10 buurtgenoten, woonachtig op tenminste vijf woonadressen;
  3. De bijdrage wordt gebruikt voor de organisatie van de buurtactiviteit en niet versnapering, eten of drinken tijdens de buurtactiviteit;
  4. Uw buurtactiviteit wordt niet op een andere wijze financieel ondersteund door woonstichting Charlotte van Beuningen.

Contact en aanvraag

Wilt u een buurtactiviteit gaan organiseren? Leuk! Zoals gezegd, we denken en helpen graag mee. Neemt u dan contact op met Gerdie Jans Rat, adviseur Participatie. U kunt haar bereiken via telefoonnummer (073) 656 23 82 of mailen: g.jansrat@charlottevanbeuningen.nl.  Zij legt uw aanvraag ter goedkeuring voor aan de HBV. Deze neemt de beslissing.

Direct aanvraag indienen

U kunt ook direct een aanvraag indienen voor een bijdrage uit ons Oog voor Elkaar-budget. Vul dan dit aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Dat kan zowel met de computer als met de pen (nadat u het formulier uitgeprint heeft). Wij nemen dan binnen twee weken met u contact op.

 
Slideshow position
In sidebar
Mobiele knoppen bovenaan deze pagina tonen
Ja