Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Inschrijfgegevens wijzigen

U bent als woningzoekende zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw inschrijfgegevens. Zorg ervoor dat bij ons het juiste inkomen en de goede gezinssamenstelling bekend zijn. Op basis van die gegevens vindt namelijk de selectie plaats voor de toewijzingen en wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een bepaalde woning. Alleen als uw gegevens correct zijn, maakt u kans op selectie voor de woning waar u op gereageerd hebt.

Eventuele wijzigingen van bijvoorbeeld uw adres, gezinssamenstelling of inkomen moet u schriftelijk doorgeven. Dit kan middels onderstaand formulier.  Ook kan het zijn dat u een inschrijving wilt samenvoegen of splitsen. U kunt deze formulieren ook in onze woonwinkel invullen. Het is de bedoeling dat u snel de veranderde gegevens doorgeeft, anders bestaat de mogelijkheid dat u niet geselecteerd wordt voor uw voorkeurswoning. U krijgt van deze wijzigingen altijd een bevestiging thuis gestuurd.