Over de wijk

Bekijk hier de inrichting van het park zoals we die met bewoners en omwonenden hebben vastgesteld. Met o.a. een tafeltennistafel, jeu-de-boulesbaan, pluktuin en veel groen.

U woont hier in het groen, want er zijn veel bomen in de wijk. In het midden ligt een ruim en groen gebied waar u kunt wandelen en genieten van de buitenlucht. Dit gebied is deels ook ingericht om regenwater op te vangen en wordt daarom ook wel wadi genoemd. Een zone waar dus soms ook wat water in staat.

Tussen de woningen en rondom de buurt is parkeerruimte gepland. Bekijk de wijk op het wijkoverzicht hieronder. Bekijk hier wie onze bouwpartners zijn.

Samen een fijne buurt maken

We hebben de unieke kans om deze buurt samen op te bouwen. Nog niet alles ligt namelijk vast, want de oplevering is pas in 2021. Met de nieuwe bewoners en omwonenden kunnen we de wensen voor de inrichting van de openbare ruimte en buurtcontact bespreken.

Dat maakt het wonen in de Grote Zeeheldenbuurt, naast de bijzondere duurzame woningen, extra speciaal. Het wordt echt úw buurt.

Hebt u al vragen, ideeën en wensen neemt u dan vast contact op met
Gerdie Jans Rat, via 073 656 23 82 of g.jansrat@charlottevanbeuningen.nl.

Grote versie van het wijkoverzicht (printbaar).

Elkaar ontmoeten

Tijdens de bouwperiode staat er een ontmoetingskeet op het terrein. Deze dient als ‘Buurtkamer’ waarin we bijvoorbeeld het bereiken van het hoogste punt kunnen vieren en waar we samen optrekken om er een fijne, betrokken buurt van te maken. Dit is uiteraard allemaal afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM over corona.

Locatie

De Grote Zeeheldenbuurt ligt dicht bij het centrum van Vught, het station en vele voorzieningen en winkels. Als u hieronder op “Satelliet” klikt, verandert de kaart in een mooie luchtfoto die ook veel informatie geeft.