Afwerking woningen

Lees hier over de afwerking van:

  • Verwarming, keuken en sanitair
  • Wanden en plafonds
  • Balkons en tuinen

In de loop van de tijd vindt u hier nog meer informatie over deze onderwerpen.

Verwarming

De woningen zijn zeer goed geïsoleerd. Daardoor zal uw energieverbruik laag zijn. De raamkozijnen zijn van aluminium en voorzien van Triple beglazing. De woningen hebben zonnepanelen op het dak en zijn aardgasvrij. U kookt dus elektrisch.

Een elektrische warmtepomp zorgt voor warmte als het koud is (vloerverwarming), en voor koelte als het warm is. Zo bent u het hele jaar voorzien van een fijn binnenklimaat, in combinatie met een laag energieverbruik.

Keuken

U kunt een keuken kiezen uit ons assortiment. Deze wordt dan door ons geplaatst. De keuken wordt geleverd met een afzuigkap (recirculatie) maar zonder oven, koelkast en elektrische kookplaat.

Daarnaast hebt u, onder voorwaarden, ook de mogelijkheid een keuken in een winkel van eigen keuze uit te zoeken en deze zelf te plaatsen, nadat u de sleutel hebt ontvangen..

Sanitair

De wc heeft een hangend toilet en een fonteintje. In de badkamer vindt u een douche, een wastafel en tegelwerk tot aan het plafond: wit tegen de wanden en antraciet op de vloer. De gezinswoningen hebben hier ook een tweede toilet.

Wanden en plafonds

De wanden zijn direct klaar om te primen en te texen. Kleine oneffenheden dienen nog licht geschuurd te worden. De meeste plafonds zijn al volledig afgewerkt met spuitwerk.

Balkons en tuinen

Alle bovenwoningen en appartementen hebben een balkon

  • B2 en B3: 4, 3 m x 1,25 m
  • D2: 3,35 m x 1 m
  • Appartementen: 3,35 m x 1, 25 m

Alle andere woningen hebben een tuin en een houten berging.

Tussen de tuinen komt een afscheiding van gaas beplant met Klimop. Achterin is een houten poort. Dit alles met een hoogte van 1.80 m. Bij woningen die grenzen aan het openbaar groen komen groene hagen of stenen muurtjes.

Afmetingen van de tuinen

Op deze afbeeldingen ziet u de afmetingen van de tuinen (lengte x breedte), de bergingen en de poort naar iedere tuin.

Blok 2, 3, 4: afmetingen van de tuinen (LxB)
Blok 1: afmetingen van de tuinen (LxB)