Klussen in uw woning

Wij begrijpen dat u uw woning naar eigen smaak wilt inrichten of wijzigen. U hebt daarin een heel grote vrijheid, maar er zijn natuurlijk wel regels waar u zich aan moet houden. Zo mogen de wijzigingen de verhuurbaarheid niet schaden en niet leiden tot waardedaling van de woning.
U hoeft alleen schriftelijke toestemming te vragen voor ingrijpende veranderingen en voor veranderingen aan de buitenzijde van uw woning. U vult hiervoor onderstaand formulier in.  Dit formulier is tevens verkrijgbaar in onze woonwinkel.

Wij verbinden aan deze toestemming verplichte (technische) voorwaarden. Voor veranderingen die niet ingrijpend zijn (daarmee bedoelen we veranderingen in de woning die zonder aanzienlijke kosten of schade verwijderd kunnen worden) hoeft u dus geen schriftelijke toestemming te vragen.

Voor ingrijpende veranderingen of veranderingen aan de buitenzijde geven wij u toestemming als u voldoet aan de volgende punten:

  • de verandering mag de verhuurbaarheid niet schaden;
  • de verandering mag niet leiden tot een waardedaling van de woning;
  • door de verandering mag er geen onveilige situatie ontstaan;
  • de verandering moet voldoen aan de wettelijke eisen;
  • door de verandering mag geen overlast voor de omgeving ontstaan.

Als u gaat verhuizen, mag u de ingrijpende veranderingen waarvoor toestemming is gegeven en die zijn uitgevoerd volgens de gestelde voorwaarden gewoon laten zitten.

In geval van twijfel kunt u het beste contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via (073) 656 23 82.