Helpt u een Vughtenaar aan een kamer?

Samen met de gemeente Vught zet Charlotte van Beuningen zich in voor het project ‘Onder de Pannen’. Onder de Pannen koppelt mensen die een kamer over hebben aan dorpsgenoten die dringend op zoek zijn naar woonruimte. Bijvoorbeeld door een scheiding, baanverlies of faillissement. Huurders van Charlotte van Beuningen kunnen, voor een periode van maximaal één jaar, een kamer verhuren. Zo verandert een lege kamer in een kans voor een ander en een financieel extraatje voor uzelf.

Hoe gaat het in zijn werk?
Alleen mensen die een binding hebben met Vught komen in aanmerking voor een kamer. Er mag ook geen sprake van problemen zoals verslaving, ernstige schulden of een psychische stoornis zijn. Onder de Pannen stelt een huurder aan u voor. U beslist of de onderhuur doorgaat en Onder de Pannen regelt de overeenkomst. Zij zijn ook het aanspreekpunt voor u en uw onderhuurder tijdens het project.

Heeft u een uitkering en verhuurt u een kamer via Onder de pannen? Dan wordt uw uitkering niet gekort.

Meer weten?
Denkt u er over na om een kamer beschikbaar te stellen voor mensen die onderdak nodig hebben? Kijk voor meer informatie op www.onderdepannen.nl.