×Thuispoort komt eraan. Controleer je gegevens vóór 30 april 2024 en pas of vul ze aan. Lees meer informatie over Thuispoort.

Vervangen schuttingen – aanpassing

15 maart 2024

De afgelopen dagen zijn we overstelpt met aanvragen voor het vervangen van schuttingen. Fijn te merken dat huurders een bijdrage willen leveren in het vergroenen. Door de vele aanvragen zit de planning nu al helemaal vol. Dit hebben we niet zien aankomen. Daarom hebben we besloten dat het tijdelijk niet mogelijk is om een aanvraag te doen. We beseffen dat we hiermee huurders teleurstellen. Maar als we de aanvragen blijven aannemen, kunnen we niet aan de verwachtingen voldoen. Dat is ook heel vervelend en dat willen we ook niet. Houd onze website in de gaten. Zodra we meer zicht hebben op het vervolg, laten we dat weten via deze site.

Is uw schutting kapot en aan vervanging toe? Dan kunt u binnenkort weer een verzoek indienen met het aanvraagformulier.

Wij zetten ons in voor het vergroenen van buurten. Daarom vervangen wij uw schutting door gaashekwerk erfafscheidingen, voorzien van klimplanten. Let op: ook als u een nieuwe schutting krijgt, blijft de verzorging en klein onderhoud uw verantwoordelijkheid.

Wat kunt u verwachten?

  1. Na uw aanvraag starten wij met een onderzoek. Pas als de schutting verouderd of onveilig is, gaan we deze vervangen. Om dit te kunnen bepalen, vragen wij foto’s bij u op. Of we maken een afspraak om ter plaatse te komen kijken.
  2. Het kan zijn dat er een vergunning aangevraagd moet worden. Of dat er vanuit welstand extra eisen gelden. Wij regelen de dingen die hiervoor nodig zijn.
  3. Als er een gedeelde schutting is met de buren, vragen wij u om alles goed met de buren af te spreken.
  4. De aannemer komt vervolgens kijken wat precies gedaan moet worden.
  5. Wij ontvangen een plan van de aannemer met bijhorende kosten.
  6. Daarna volgt de opdracht en worden de werkzaamheden in overleg met u ingepland.

Er komt dus best wat bij kijken. Het uitzoekwerk kost veel tijd. Wij doen ons best om de schutting binnen 3 maanden na uw aanvraag te plaatsen.