×Thuispoort komt eraan. Controleer je gegevens vóór 30 april 2024 en pas of vul ze aan. Lees meer informatie over Thuispoort.

Een beetje extra warmte en verbinding. Week van de Lieve Briefjes

Week van de Lieve Briefjes16 januari 2024

In de winter zijn we allemaal op zoek naar een beetje extra warmte en verbinding. Daarom nodigen wij u uit om een hartverwarmend briefje te schrijven voor een ander. Want wat is leuker dan iemand blij maken met een lieve boodschap? Doet u ook mee?

Week van de Lieve Briefjes
In de week van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari 2024 is het de Week van de Lieve Briefjes. Het doel van deze week is om mensen met elkaar te verbinden. Woonstichting Charlotte van Beuningen draagt daar graag aan bij. We stimuleren goed burencontact en onderlinge verbinding, omdat dit bijdraagt aan leefbaarheid in buurten.

Lieve Briefjes gratis beschikbaar in onze Woonwinkel
Dus, heeft u een lieve buur of buurtgenoot die u wel eens helpt met de boodschappen, onkruid wieden in de tuin of een luisterend oor biedt tijdens een kop koffie? Verras uw buur met een Lief Briefje! U kunt gratis een Lief Briefje ophalen in onze Woonwinkel (open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur).

Wie gaat u met een Lief Briefje verrassen?