Nieuwe regionale website voor woningzoekenden: Thuispoort

26 juni 2023

Vanaf april 2024 zijn alle vrijkomende sociale huurwoningen in de regio Noordoost-Brabant en Gennep te vinden op één website: thuispoort.nl. Acht woningcorporaties werken hiervoor samen, waaronder Charlotte van Beuningen.

Als je een huurwoning zoekt, is de wachttijd vaak lang. Woningcorporaties werken er samen met de overheid en gemeentes hard aan om snel voor meer woningen te zorgen. Maar het tekort is niet zomaar opgelost. Toch willen we het vinden van een woning zo makkelijk mogelijk maken. Daarom werken we met zeven andere woningcorporaties in de regio samen, aan het nieuwe woonvindsysteem Thuispoort. Vanaf volgend jaar plaatsen we alle vrijkomende sociale huurwoningen in de regio Noordoost-Brabant en Gennep online op één plek. U hoeft zich dan niet meer op verschillende websites in te schrijven. En doordat er meer woningen bij elkaar aangeboden worden, kunt u makkelijker een woning vinden die past bij uw woonwensen.

Wat verandert er voor woningzoekenden?
Voor mensen die nu bij een van de acht deelnemende corporaties staan ingeschreven, verandert er voorlopig nog niets. Zij worden volgend jaar verder geïnformeerd. In de loop van 2024 gaat de website live. Inschrijven is gratis. 
   
Meer weten of op de hoogte blijven?
Neem een kijkje op www.thuispoort.nl.