Even voorstellen: onze nieuwe directeur-bestuurder

18 januari 2024

Martine Verheijen wordt vanaf 1 maart 2024 de nieuwe directeur-bestuurder van woonstichting Charlotte van Beuningen. Zij volgt hiermee Pierre Sponselee op, die per 1 april 2023 als directeur-bestuurder ad interim bij Charlotte van Beuningen aan de slag is gegaan.

Martine is nu nog werkzaam als senior asset manager in Arnhem en Nijmegen bij Portaal. Martine: “Vol enthousiasme wil ik me maatschappelijk blijven inzetten om onszelf en de organisatie te verbeteren en te inspireren. Om samen trots te zijn op wat we met elkaar kunnen betekenen in de complexe vraagstukken van onze samenleving. Ik kijk er enorm naar uit om als directeur-bestuurder bij Charlotte van Beuningen, een corporatie in de buurt waar ik woon, te beginnen en daarmee aan de slag te gaan!”

Vertrouwen
“Woonstichting Charlotte van Beuningen is een kleine, betrokken corporatie die midden in de Vughtse samenleving staat. De visie van Charlotte van Beuningen is verankerd in ondernemingsplan voor 2023 – 2026 ‘Natuurlijk maken we samen het verschil’. Als raad van commissarissen (RvC) geloven we sterk in deze visie. Wij hebben gezocht naar een ervaren volkshuisvester met de bagage, kunde en competenties om een goede directeur-bestuurder voor Charlotte van Beuningen te zijn en te verbinden vanuit deze visie. Martine Verheijen voldoet aan dit profiel.“ aldus Dany Vermaas, voorzitter van de raad van commissarissen.