High tea voor onze trouwe ‘gouden’ huurders

11 mei 2023

Wij zijn erg blij met onze trouwe huurders en daarom zetten wij ze op donderdag 15 juni 2023 in het zonnetje. Deze trouwe huurders zijn de huurders die al 35 jaar of langer via Woonstichting Charlotte van Beuningen hun woning huren. Voor deze ‘gouden’ huurders organiseren we een heerlijke high tea samen met de leerlingen van het Maurick college. Vorig jaar was dit een groot succes!

U bent van harte uitgenodigd

Woont u 35 jaar of langer in dezelfde woning van ons? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze high tea. Deze is op donderdag 15 juni van 12.30 – 15.00 uur in de Rode Rik (Van Sonstraat 49 in Vught).

Aanmelden

Aanmelden door te bellen naar (073) 656 23 82 of te mailen naar: a.vanderlee@charlottevanbeuningen.nl. Doe dit voor 5 juni. Er is plaats voor veertig gasten. Bij meer aanmeldingen gaan we loten. Was u er vorig jaar ook bij? Dan gaan bij veel aanmeldingen eerst de mensen voor die niet eerder zijn geweest. Zijn er dan nog plekken over? Dan bent u natuurlijk van harte welkom.

U hoort altijd van ons

Uiterlijk 7 juni hoort u van ons of u definitief naar de high tea op 15 juni kunt komen. U krijgt altijd bericht van ons. Bij een grote belangstelling bekijken we of we een tweede high tea in het najaar 2023 organiseren.