×Thuispoort komt eraan. Controleer je gegevens vóór 30 april 2024 en pas of vul ze aan. Lees meer informatie over Thuispoort.

Contractbeheer uitbesteed aan Advim

13 oktober 2023

Woonstichting Charlotte van Beuningen heeft het contractbeheer en -management voor onder andere liften, cv ketels of ruitschade uitbesteed aan Advim. Daarmee is Advim voortaan het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers.

In ons ondernemingsplan geven we aan dat we ons als organisatie verder willen professionaliseren. We bekijken waar we onze processen kunnen verbeteren en efficiënter kunnen werken om zo kosten te besparen. Met deze nieuwe, duurzame samenwerking kunnen we onze ambities waarmaken.

In het verleden hebben we al eerder samengewerkt met Advim. Zij zijn een betrouwbare partij gebleken. Wat ons vooral aanspreekt is dat zij naar oplossingen kijken in samenhang met andere processen en wat de effecten daarvan zijn op de langere termijn.

Door de kortere lijnen en betere borging van processen kunnen onze huurders rekenen op betere kwaliteit. En daar doen we het immers voor!