×Lees onze aangepaste privacyverklaring

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Caspar de Haan en elk®

5 oktober 2023

Op 5 oktober ondertekenden Pierre Sponselee, directeur-bestuurder woonstichting Charlotte van Beuningen, Gerard Dinnessen, directeur Caspar de Haan en Roel van Elk, directeur elk® de contracten voor een langdurige samenwerking voor het uitvoeren van dagelijks onderhoud en het uitvoeren van vraaggestuurde bkt (badkamer, keuken, toilet) vervanging.

Woonstichting Charlotte van Beuningen geeft hiermee invulling aan haar wens om wijkgericht te werken, waarbij het grootste deel van het onderhoud wordt belegd bij één onderhoudspartij. Dat is ook makkelijker voor onze bewoners. Zij hebben voortaan één duidelijk aanspreekpunt voor al het onderhoud aan hun woning. Ze kunnen eenvoudig een reparatieverzoek melden en rechtstreeks een afspraak maken met Caspar de Haan of elk®. Die zorgen ervoor dat reparaties en mutaties van huurwoningen – evenals het plaatsen van badkamers, toiletten en keukens in de woning – snel, klantvriendelijk en efficiënt worden uitgevoerd.

Voorheen bepaalden wij wanneer welke wijk aan de beurt was voor vervanging van bkt, maar met de nieuwe vraaggestuurde aanpak komt de regie meer bij de bewoners te liggen. Naast het dagelijks onderhoud en vraaggestuurd bkt onderhoud, voeren Caspar de Haan en elk® ook het planmatig- en verduurzamingsonderhoud voor Charlotte van Beuningen uit. Dit doen zij al sinds 2020. Dit betekent dat vanaf nu al ons onderhoud belegd is bij deze twee partijen (behalve het contractonderhoud aan bijvoorbeeld liften en installaties). Beide partijen hebben ongeveer 50% van onze woningen onder hun hoede. We kijken uit naar een mooie samenwerking!