×Thuispoort komt eraan. Controleer je gegevens vóór 30 april 2024 en pas of vul ze aan. Lees meer informatie over Thuispoort.

Blij met A-beoordeling van onze bewoners

25 november 2022

Hoopvol! Zó kun je dus samen het verschil maken. We kregen zojuist de A-beoordeling van onze bewoners over 2022 in de Aedes benchmark. Wat hebben er hard voor gewerkt, met zóveel partijen in Vught. En hoe fijn is het, om dan van je bewoners te horen dat het lukt. Juist in deze tijd met kou, armoede en eenzaamheid doen we er alles aan om benaderbaar en warm te zijn. En net dat stapje extra te zetten dat het verschil maakt. En dat doe je dus samen.
Daarom bedanken we iedereen die dit samen met ons mogelijk maakt. De vele, vele vrijwilligers, de bewonersinitiatieven, gemeente Vught, sociaal maatschappelijke organisaties en reguliere/particuliere donateurs.
Er blijft stevig werk aan de winkel en ruimte voor verbetering. Want veel van wat er nu gebeurt in de samenleving heeft direct een enorme impact op onze bewoners: armoede, energie, migratie, klimaat, tweedeling. Wij blijven er voor gaan: samen het verschil maken. Hoopvol.
Bekijk hier alle benchmark resultaten.