Hoe kan ik inschrijven voor een woning?

Door het invullen van een inschrijfformulier. Het formulier kunt u invullen op www.charlottevanbeuningen.nl/inschrijven of ophalen op ons kantoor. De kosten voor een inschrijving zijn eenmalig €23,-. Op onze website kunt u dit direct betalen via iDEAL. Ook is het mogelijk te betalen met uw pinpas aan onze balie of via een overschrijving op ons IBAN-nummer: NL 35 RABO 0155 4031 25.

Wij bevestigen uw inschrijving schriftelijk. Op dit inschrijfbewijs treft u de gegevens aan zoals deze bij ons geregistreerd zijn. Ook de datum vanaf wanneer u bent ingeschreven als woningzoekende vindt u op het inschrijfbewijs. Verandert er iets in de door u verstrekte gegevens, dan kunt u dit via onze website of aan de balie van ons kantoor doorgeven. Het is belangrijk dat uw gegevens juist en actueel zijn. Aan de hand hiervan wordt namelijk beoordeeld of u in aanmerking komt voor een bepaalde woning.

Uw inschrijving is een jaar geldig en kan steeds met één jaar verlengd worden. De jaarlijkse verlenging kost €12,-. U ontvangt hiervoor automatisch elk jaar een acceptgiro.