Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
x Aangemeld voor een woning in de Grote Zeeheldenbuurt? Lees dan hier of wij u een woning hebben toegewezen.

You never walk alone. Muziek brengt huurders lichtpuntje in coronatijd.

24 maart 2020

Als geen ander weten we hoe belangrijk het is om af en toe vriendelijk gezicht te zien of even een praatje te maken. Binnen onze mogelijkheden doen we er dan ook alles aan om met u in contact te blijven.

We zoeken steeds naar veilige manieren waarop dat kan. Zo bellen we al onze bewoners om te vragen hoe het met ze gaat. Onze collega Arno van der Lee maakte met Wido de Kleine vrijdag (20 maart)  een ‘tour’ langs onze woongebouwen om daar een serenade te geven. De lieve en leuke reacties die we daarop kregen maakten diepe indruk. Arno noemde het: ‘Het mooiste optreden dat ik ooit heb mogen geven’. Dat smaakt dus naar meer.

Op de hoogte
Het is ons plan om zo lang dat kan deze ‘muzikale lichtpuntjes’ te blijven brengen. Het aantal locaties is zelfs uitgebreid. Hieronder vindt u het programma. In het Klaverblad houden we u graag wekelijks op de hoogte. De nieuwste ontwikkelingen delen ook op onze facebookpagina.
Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact op via 073-656 23 82 of info@charlottevanbeuningen.nl . Dat kan omdat u een leuk idee heeft over hoe we in verbinding kunnen blijven, maar ook als u zich zorgen maakt over het betalen van uw huur. We horen graag van u. Samen maken we het verschil!

Programma muzikale lichtpuntjes
Vrijdag 27 maart 2020 

9.00 uur Van Sonstraat

9.45 uur Mutsaertstraat

10.30 uur Luybenstraat

11.15 uur Molenstraat

12.00 uur Molenstraat achterzijde

13.30 uur Helvoirtseweg, gekleurde balkons

14.15 uur Helvoirtseweg, Pejo-gebouw

15.00 uur Vliertstate

15.45 uur Vughtse Hart

16.30 uur Mariaplein

We vragen om op uw balkon te blijven, tenminste 1,5 meter afstand te houden en met niet meer dan drie menen bij elkaar te staan.