Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

U kunt weer alle reparatieverzoeken en cv-storingen melden

7 mei 2020

U kunt voor alle reparaties en cv-storingen weer contact opnemen met Jansen Huybregts en Kemkens. Dus niet meer alleen in noodgevallen.

  • Jansen Huybregts: 088-0221421
  • Kemkens (cv-storingen): via 088-5050330

Dit zijn de corona maatregelen bij reparaties

  1. Als u belt voor een reparatie stellen wij enkele extra vragen. Wij kunnen de reparatie uitvoeren als er bij u niemand ziek is en niemand in de risicogroep valt.
  2. De onderhoudsmedewerker desinfecteert zijn handen, belt aan en doet 2 stappen achteruit.
  3. De onderhoudsmedewerker vraagt of u of een van uw huisgenoten griepklachten heeft. Is dit niet zo, dan gaat hij aan de slag. Zijn er wel griepklachten, dan komt hij niet binnen en wordt een nieuwe afspraak gemaakt.
  4. De onderhoudsmedewerker vraagt u om 1,5 meter afstand te houden. U geeft door in welke ruimte het onderhoud uitgevoerd moet worden en samen met uw huisgenoten gaat u naar een andere ruimte.
  5. De onderhoudsmedewerker voert de werkzaamheden dus altijd uit op minimaal 1,5 meter afstand van u en uw huisgenoten.
  6. Als de werkzaamheden klaar zijn, geeft de onderhoudsmedewerker dit aan u door en vertrekt.

Hoe gaat het met het groot onderhoud?
Werkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning zoals schilderwerk gaan gewoon door. Ingrijpende aanpassingen aan de binnenkant van de woningen – waarbij medewerkers langdurig in de woning moeten zijn – voeren we nog niet uit.

Ontmoetingsruimtes
Onze ontmoetingsruimten in o.a. de Molenhoek, Rode Rik en huiskamers aan de Helvoirtseweg en in de Marktveldpassage zijn gesloten tot tenminste 1 juni 2020. De bijeenkomsten die we hier organiseren met behulp van vrijwilligers gaan dus niet door. De woongebouwen zijn op de normale manier toegankelijk.

Huisbezoeken
We proberen huisbezoeken telefonisch af te handelen en u op deze manier te helpen.

Medewerkers
Met onze medewerkers hebben we afgesproken dat zij zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Bereikbaarheid
Onze Woonwinkel is gesloten. Wij zijn bereikbaar via: 073-656 23 82 en via info@charlottevanbeuningen.nl.

Pinbetalingen   
Pinbetalingen zijn tijdelijk niet mogelijk. Als u een pinbetaling wilde doen, dan kunt u contact met ons opnemen om de betaling op een andere manier te regelen.

Betalingsproblemen
Heeft u betalingsproblemen of bent u bang dat u deze krijgt? Neem dan vooral op tijd contact met ons op. We denken graag met u mee.

Contact
Ondanks maatregelen om de uitbreiding van het virus te beperken, blijven we oog houden voor onze bewoners. We zoeken daarom steeds naar nieuwe manieren om op een veilige manier toch met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen hierover of een goed idee? We horen het graag. U kunt hiervoor bellen met onze medewerkster Gerdie Jans Rat (073) 656 23 82 of mailen naar g.jansrat@charlottevanbeuningen.nl

We vragen uw begrip voor deze bijzondere situatie.

Team woonstichting Charlotte van Beuningen