Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Ontmoetingsruimtes De Molenhoek en de Rode Rik weer open

9 juni 2021

Eindelijk kunnen de deuren van de ontmoetingsruimtes weer open, nu de samenleving zich weer mag openen. Vanaf 14 juni 2021 gaat ontmoetingsruimte De Molenhoek weer open voor een drie koffieochtenden op maandag-, woensdag en vrijdagochtend, van 10 – 12 uur in de maanden juni en juli.. De Rode Rik is vanaf 15 juni 2021 open op elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De openingstijden voor de Rode Rik gelden gedurende de zomermaanden tot 15 september 2021. Na de zomer wordt opnieuw een programma gemaakt, afhankelijk van wat dan kan en mag.

Ontzettend fijn
“Het is ontzettend fijn dat mensen weer samen kunnen komen in de ontmoetingsruimtes, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik en De Molenhoek enthousiast. “Bezoekers kunnen weer samen koffie drinken, een praatje maken en genieten van elkaars gezelschap. Dat is na de lange lockdown voor veel mensen fijn.”

Belangstelling
Wilt u komen? Gezellig! Net als bij de horeca is vooraf reserveren nodig. Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur met Arno van der Lee via telefoonnummer 06 51 74 75 25. Arno bekijkt wanneer u wilt komen en of hiervoor dan een plaats beschikbaar is. Zo ja, dan reserveert hij voor u een plek. Het dragen van een mondkapje is verplicht totdat u gaat zitten.

Warm welkom
We vinden het een feest om u weer te mogen begroeten. In de eerste week trakteren we daarom iets lekkers bij de koffie.