Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
x Aangemeld voor een woning in de Grote Zeeheldenbuurt? Lees dan hier of wij u een woning hebben toegewezen.

Nieuw Woonjournaal ligt deze week bij al onze huurders in de bus

24 maart 2020

Hoewel veel verhalen voor ons nieuwe Woonjournaal al klaar waren, is het ons toch gelukt om aandacht te geven aan de gevolgen van de ontwikkelingen rond het coronavirus. Begin volgende week, rond 31 maart, ligt het nieuwe Woonjournaal bij u in de bus.

In het voorwoord van ons Woonjournaal vertelt onze directeur-bestuurder Charlotte Beukeboom dat het eigenlijk onze bedoeling was te beginnen met hoe bijzonder we het vinden dat onze huurders uit volle overtuiging kozen voor onze nieuwe naam: woonstichting Charlotte Elisabeth van Beuningen. Een eerbetoon aan een bijzondere vrouw die zorgde voor de eerste sociale huurwoningen in Vught. Maar toen was daar ineens het coronavirus en werd alles ineens anders.

Contact met een gouden randje 
We pasten de inhoud van het Woonjournaal razendsnel aan. We vroegen Merel Morre of we haar prachtige gedicht mochten gebruiken voor de cover. Onze vormgeefster plaatste het in ons nieuwe logo. Een grote gouden C die staat voor Charlotte van Beuningen, maar ook voor contact met een gouden randje. Want juist in deze tijd waarop elkaar ontmoeten niet zo makkelijk is, is dat belangrijker dan ooit.
In het magazine leest u ook over de maatregelen die we helaas moesten nemen om het coronavirus terug te dringen. Ook is er plaats voor onze huurders belangenvereniging en natuurlijk voor ons boegbeeld. Haar kleinzoon Charles kan zich haar nog goed herinneren. Uit zijn verhalen komt een dappere en daadkrachtige vrouw naar voren. Een vrouw die in de crisisjaren voor de tweede wereldoorlog zorgde voor werkgelegenheid en goede huisvesting voor de mensen die dat het hardst nodig hadden. Daar laten wij ons graag door inspireren.

We wensen u veel leesplezier.