Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Wij hebben een nieuw systeem om een woning te zoeken

22 november 2021

Staat u bij onze woonstichting ingeschreven om een woning te zoeken? Dan ontvangt u deze week uw inloggegevens en uitleg over ons verbeterde zoeksysteem: het Klantportaal. Een woning zoeken wordt door dit systeem eenvoudiger en goedkoper.

In het Klantportaal kunt u ook uw eigen gegevens up-to-date houden. Misschien zijn er bij u belangrijke dingen veranderd, zoals inkomen, huishoudgrootte of contactgegevens? Pas dit dan meteen even aan. Hoe beter uw gegevens kloppen, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.  

Wilt u een e-mail ontvangen zodra er een woning vrij komt?

Maak dan in het Klantportaal een zoekprofiel aan. Steeds als er een woning vrijkomt ontvangt u zo een e-mail. In die mail kunt u met één druk op de knop op de woning reageren. Goed om te weten: tot einde 2021 adverteren we onze woningen in het Klantportaal én in Het Klaverblad. Vanaf 2022 vindt u ze op ons Klantportaal.

Hebt u vragen? We staan voor u klaar.

Bel ons gerust via 073 656 2382 of mail info@charlottevanbeuningen.nl Langskomen kan ook, ’s ochtends op werkdagen, tussen 8.30 en 12.30 uur op de Secr. Van Rooijstraat 17 in Vught.