Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
x Aangemeld voor een woning in de Grote Zeeheldenbuurt? Lees dan hier of wij u een woning hebben toegewezen.

Onze maatregelen voor het terugdringen van het coronavirus op een rij

2 juli 2020

Wij volgen de richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk terug te dringen. We proberen ons werk zo goed mogelijk door te laten gaan. Toch kan het voorkomen dat u langer moet wachten of dat zaken anders geregeld worden dan u van ons gewend bent.

Gezondheid staat voor ons voorop. We vragen u daarom ook geen risico’s te nemen met onze collega’s. Heeft u klachten en komt u in contact met ons? Laat het weten!

We hebben de volgende maatregelen genomen: 

Bereikbaarheid
Onze Woonwinkel is gesloten. Wij zijn bereikbaar via: 073-656 23 82 en info@charlottevanbeuningen.nl.

Pinbetalingen   
Pinbetalingen zijn tijdelijk niet mogelijk. Als u een pinbetaling wilde doen, dan kunt u contact met ons opnemen om de betaling op een andere manier te regelen.

Betalingsproblemen
Heeft u betalingsproblemen of bent u bang dat u deze krijgt? Neem dan vooral op tijd contact met ons op. We denken graag met u mee.

Reparaties
U kunt zoals gebruikelijk voor reparaties contact opnemen met onze aannemer Jansen Huybregts via 088 02 21 421. Bij CV-storingen kunt u bellen met Kemkens via 088 50 50 330.
Beide bedrijven volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen hiervoor gepaste maatregelen.

Hoe worden reparaties uitgevoerd?
Als u belt met een reparatieverzoek of een storing aan uw cv, dan worden een aantal extra vragen gesteld. Bijvoorbeeld omdat we willen weten of u in een risicogroep valt. Is er niemand ziek en valt u niet in de risicogroep? Dan kan de onderhoudsmedewerker de reparatie uitvoeren.

We hebben hiervoor het volgende afgesproken:

1. De onderhoudsmedewerker desinfecteert zijn handen, belt aan en doet 2 stappen achteruit.
2.De onderhoudsmedewerker vraagt of u of een van uw huisgenoten griepklachten heeft. Is dit niet zo, dan gaat hij aan de slag. Zijn er wel griepklachten, dan komt hij niet binnen en wordt een nieuwe afspraak gemaakt.
3. De onderhoudsmedewerker vraagt u om 1,5 meter afstand te houden. U geeft door in welke ruimte het onderhoud uitgevoerd moet worden en samen met uw huisgenoten gaat u naar een andere ruimte.
4. De onderhoudsmedewerker voert de werkzaamheden dus altijd uit op minimaal 1,5 meter afstand van u en uw huisgenoten.
5. Als de werkzaamheden klaar zijn, geeft de onderhoudsmedewerker dit aan u door en vertrekt.

Groot onderhoud 
Werkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning zoals schilderwerk kunnen gewoon doorgaan. Ingrijpende aanpassingen aan de binnenkant van de woningen – waarbij medewerkers langdurig binnen moeten zijn – voeren we nog niet uit.

Ontmoetingsruimtes
Onze ontmoetingsruimten in o.a. de Molenhoek, Rode Rik en huiskamers aan de Helvoirtseweg en in de Marktveldpassage zijn gesloten tot tenminste 1 juni 2020. De bijeenkomsten die we hier organiseren met behulp van vrijwilligers gaan dus niet door. De woongebouwen zijn op de normale manier toegankelijk.

Huisbezoeken
We proberen huisbezoeken telefonisch af te handelen en u op deze manier te helpen.

Medewerkers
Met onze medewerkers hebben we afgesproken dat zij zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Contact
Ondanks maatregelen om de uitbreiding van het virus te beperken, blijven we oog houden voor onze bewoners. We zoeken daarom steeds naar nieuwe manieren om op een veilige manier toch met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen hierover of een goed idee? We horen het graag. U kunt hiervoor bellen met onze medewerkster Gerdie Jans Rat (073) 656 23 82 of mailen naar g.jansrat@charlottevanbeuningen.nl

We vragen uw begrip voor deze bijzondere situatie.

Team woonstichting Charlotte van Beuningen