Onze maatregelen voor het terugdringen van het coronavirus op een rij

24 maart 2020

Wij volgen de richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk terug te dringen. We proberen ons werk zo goed mogelijk door te laten gaan. Toch kan het voorkomen dat u langer moet wachten of dat zaken anders geregeld worden dan u van ons gewend bent.

Gezondheid staat voor ons voorop. We vragen u daarom ook geen risico’s te nemen met onze collega’s. Heeft u klachten en komt u in contact met ons? Laat het weten!

We hebben de volgende maatregelen genomen: 

Bereikbaarheid
Onze Woonwinkel is gesloten. Wij zijn bereikbaar via: 073-656 23 82 en info@charlottevanbeuningen.nl. Het kan voorkomen dat u langer moet wachten dan u van ons gewend bent, maar wij doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.

Pinbetalingen   
Pinbetalingen zijn tijdelijk niet mogelijk. Als u een pinbetaling wilde doen, dan kunt u contact met ons opnemen om de betaling op een andere manier te regelen.

Betalingsproblemen
Heeft u betalingsproblemen of bent u bang dat u deze krijgt? Neem dan vooral op tijd contact met ons op. We denken graag met u mee.

Reparaties
We willen u vragen alleen voor direct noodzakelijke reparaties contact op te nemen met onze aannemer Jansen Huybregts via 088 02 21 421. Bij CV-storingen kunt u bellen met Kemkens via 088 50 50 330.
Beide bedrijven volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen hiervoor gepaste maatregelen. Het kan voorkomen dat u langer moet wachten voordat zij u kunnen helpen. We vragen uw begrip hiervoor.

Ontmoetingsruimtes
Onze ontmoetingsruimten in o.a. de Molenhoek, Rode Rik en huiskamers aan de Helvoirtseweg en in de Marktveldpassage zijn gesloten tot tenminste 1 juni 2020. De bijeenkomsten die we hier organiseren met behulp van vrijwilligers gaan dus niet door. De woongebouwen zijn op de normale manier toegankelijk.

Huisbezoeken
We proberen huisbezoeken telefonisch af te handelen en u op deze manier te helpen.

Medewerkers
Met onze medewerkers hebben we afgesproken dat zij zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Contact
Ondanks maatregelen om de uitbreiding van het virus te beperken, blijven we oog houden voor onze bewoners. We zoeken daarom steeds naar nieuwe manieren om op een veilige manier toch met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen hierover of een goed idee? We horen het graag. U kunt hiervoor bellen met onze medewerkster Gerdie Jans Rat (073) 656 23 82 of mailen naar g.jansrat@charlottevanbeuningen.nl

We vragen uw begrip voor deze bijzondere situatie.

Team woonstichting Charlotte van Beuningen