Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Wij stellen onze huurverhoging uit tot oktober door coronacrisis

5 mei 2020

Door de coronacrisis hebben veel van onze huurders het moeilijk, ook financieel. In overleg met onze Huurders Belangenvereniging hebben we daarom besloten om de jaarlijkse huurverhoging niet op 1 juli, maar op 1 oktober 2020 in te laten gaan.

Wij willen graag oog hebben voor onze bewoners. Zeker ook in deze tijd. Sommige mensen voelen zich eenzaam en soms zijn ook de inkomsten flink gedaald.
Om in contact te blijven nu de ontmoetingsruimten noodgedwongen gesloten zijn, hebben we verschillende initiatieven ontplooid. Zo worden iedere week ‘muzikale lichtpuntjes’ gebracht bij de Vughtse woongebouwen. Hiervoor ontvingen we onlangs een mooie bijdrage van het Oranje Fonds.
Samen met vrijwilligers worden kleine attenties naar bewoners op leeftijd gestuurd. Ook worden zij regelmatig gebeld door medewerkers om te vragen hoe het met ze gaat. Daarnaast kunnen huurders het bijvoorbeeld doorgeven als zij een jarige in het zonnetje willen zetten.

Financieel
Om te laten zien dat we ook op financieel gebied met u meedenken, is in overleg met de Huurders Belangenvereniging besloten om de jaarlijkse huurverhoging niet op 1 juli 2020, maar op 1 oktober 2020 in te laten gaan. U krijgt hierover binnenkort een brief met meer uitleg.
Het uitstellen van de huurverhoging zal niet voor iedereen voldoende zijn. We vragen u daarom om het ons zo snel mogelijk te laten weten als u in de problemen komt. Samen zoeken we dan naar een oplossing.

Vragen
Heeft u vragen of wilt u het aan ons doorgeven dat u problemen heeft met het betalen van uw huur? Bel ons gerust op: 073-6562382 of mail naar info@charlottevanbeuningen.nl