Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Elke jarige een zelfgebakken taart

13 januari 2021

Een verjaardag of jubileum vieren in deze bijzondere coronatijd gaat anders. Klein en op afstand. Door de aanhoudende maatregelen blijft dat de komende tijd nog wel even zo. Om toch met warmte dichtbij te zijn, verrassen vrijwilligers van de Rode Rik jarigen en jubilarissen met versgebakken taart. Bent u, of een familielid of vriend binnenkort jarig? Of viert u uw 50e of 60e huwelijksjaar? Geeft u zich dan snel op.

Blij maken

“Het vieren van verjaardagen en andere speciale gelegenheden gaat in deze coronatijd helaas echt anders”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik. “Daarom bakken vrijwilligers van de Rode Rik taarten voor mensen die een bijzondere verjaardag of jubileum vieren. In eerste instantie voor enkele bijzondere verjaardagen, maar nu de maatregelen aanhouden willen we voor elke jarige een taart maken.”

Taart voor elke jarige
Bent u of een familielid binnenkort jarig? En woont de jarige of jubilaris in een woning van woonstichting Charlotte van Beuningen? Geeft u zich dan op, dan bakken vrijwilligers een heerlijke taart en komen ze deze op de dag zelf brengen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar m.denouden@charlottevanbeuningen.nl of bellen met Monique den Ouden via telefoonnummer (073) 656 23 82. Deze activiteit geldt tot 1 april 2021.

Op deze manier hebben we dan toch even contact met elkaar. “Want contact is hoe dan ook in deze bijzondere tijd fijn en belangrijk”, vertelt Arno van der Lee. “En dan is het zo fijn dat we dit samen met vrijwilligers kunnen doen dankzij de bijdrage van Miles of Pleasure. Dat maakt het nog bijzonderder. We doen dit echt samen, een prachtig initiatief van Vughtse mensen, voor Vughtse mensen.”