Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Eenmalige huurverlaging 2021 (uitgelegd in video)

21 april 2021

Bent u vanwege de coronacrisis uw baan kwijtgeraakt of heeft u als zzp’er minder omzet? En heeft u daardoor ten minste de afgelopen 6 maanden minder inkomsten gehad? Dan komt u misschien in aanmerking voor huurverlaging. U komt alleen in aanmerking als u een sociale huurwoning huurt met een huurprijs hoger dan € 633,25. Dat is de kale huurprijs, dus zonder servicekosten.

In de onderstaande video (duur: 4 minuten) leggen we u het onderstaande uit over de eenmalige huurverlaging:

  • wat de voorwaarden zijn;
  • waar u op moet letten;
  • en hoe u de huurverlaging aanvraagt.

Het aanvragen van een eenmalige huurverlaging is mogelijk tot en met 31 december 2021. Wilt u alle informatie over de eenmalige huurverlaging nog eens rustig doorlezen, klik dan hier.

Komt u niet in aanmerking voor eenmalige huurverlaging, maar verwacht u dit jaar wel in betalingsproblemen te gaan komen? Neem contact met ons op. Samen met u kijken wij hoe wij u kunnen helpen in deze moeilijke tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 073 – 656 23 82 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 12.30 uur). Of stuur een e-mail naar info@charlottevanbeuningen.nl.