Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Coronamaatregelen per 14 oktober

14 oktober 2020

U zag het misschien al bij de persconferentie van 13 oktober: er zijn nieuwe maatregelen van de overheid, nu corona weer oplaait.

Ook wij nemen daarom weer een aantal maatregelen. En net als u vinden we dat niet fijn. We denken wel dat het noodzakelijk is en hopen dat u hier begrip voor hebt.

We zijn al aan het bedenken hoe we warm contact met u kunnen houden, ook op afstand. Want alleen samen krijgen we corona er onder.

Woonwinkel en ontmoetingsruimtes helaas weer gesloten…

Onze Woonwinkel is de komende 4 weken weer alleen op afspraak geopend. Verder zijn we natuurlijk gewoon telefonisch en per mail bereikbaar.

 • op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 073 656 23 82 (vrijdag tot 12.30)
 • per mail via info@charlottevanbeuningen.nl
 • via beeldbellen (soms is dit de beste manier van overleg, alleen als u dit zelf ook wilt natuurlijk)

Ook de Rode Rik en de Molenhoek zijn de komende weken helaas gesloten.

Alleen spoedeisende reparaties

Onze aannemers, Jansen Huybregts en Kemkens, kunnen in uw woning alleen spoedeisende reparaties uitvoeren. Zij werken daarbij geheel volgens de richtlijnen van het RIVM (inclusief mondkapje voor u en ons).

Gaat u verhuizen?

Geef dit dan aan ons door. We doen de voor- en eindinspectie en het sleutel inleveren de komende weken met alle coronamaatregelen (inclusief mondkapje voor u en ons).

Groot onderhoud blijven we uitvoeren

Groot onderhoud dat we gepland hebben blijven we uitvoeren (denk aan nieuwe keuken, schilderwerk). Natuurlijk doen we dat altijd in overleg met u. Ook huisbezoeken ter voorbereiding op deze werkzaamheden gaan door. Alles natuurlijk met gepaste maatregelen, (inclusief mondkapje voor u en ons).

Verwacht u betalingsproblemen?

Corona kan een negatieve invloed hebben op uw financiën. Geldt dit ook voor u? Bel ons dan! Dan kunnen wij samen op zoek naar een individuele oplossing. Neem contact op met één van onze medewerkers via 073 656 23 82

Financiële tips

 • Het Nibud heeft op hun website veel tips staan om meer inzicht te krijgen in hoe uw financiële situatie ervoor staat en wat u zelf kunt doen.
 • Voor zzp’ers en ondernemers heeft het kabinet een aantal maatregelen genomen. Bekijk ze hier (website van de Rijksoverheid). Of hier (Kamer van Koophandel).

Bijlage RIVM maatregelen

Toch fysiek contact? Mondkapje verplicht!

Is het niet mogelijk om een afspraak telefonisch of via de mail te doen? Dan hanteren wij de volgende maatregelen:

 • U en wij houden ons aan de 1,5 meter afstand, desinfecteren onze handen, en hoesten in onze elleboog.
 • U en wij dragen een mondkapje
 • Heeft u griepachtige klachten? Dan kan de afspraak niet doorgaan.

RIVM richtlijnen bij spoedreparaties

Is er niemand ziek en valt u niet in de risicogroep? Dan kan onze eigen onderhoudsmedewerker een spoedeisende reparatie uitvoeren. Hierbij houden we rekening met de volgende regels:

 • De onderhoudsmedewerker desinfecteert zijn handen, doet een mondkapje op, belt aan en doet 2 stappen achteruit.
 • De onderhoudsmedewerker vraagt of er in uw huishouding griepklachten zijn. Is dat niet het geval, dan gaat hij aan de slag. Zijn er wel griepklachten, dan wordt een nieuwe afspraak ingepland.
 • De onderhoudsmedewerker vraagt u om 1,5 meter afstand te houden én een mondkapje op te doen. Dat geldt ook voor uw huisgenoten.
 • U verwijst hem naar de ruimte waar het onderhoud uitgevoerd moet worden en samen met uw huisgenoten gaat u naar een andere ruimte.
 • De onderhoudsmedewerker voert de werkzaamheden dus altijd uit op minimaal 1,5 meter afstand van u en uw huisgenoten. Is dit niet mogelijk, dan worden de werkzaamheden niet uitgevoerd.
 • Als de werkzaamheden klaar zijn, geeft de onderhoudsmedewerker dit aan u door en vertrekt.