Hoe op het aanbod reageren?

Elke woensdag vindt u het nieuwe woningaanbod op ons Klantportaal en in huis-aan-huis krant Het Klaverblad. Vanaf januari 2022 vindt u het woningaanbod niet meer in Het Klaverblad. Als er dan een woning vrijkomt kunnen wij deze daardoor direct op het Klantportaal adverteren.

U kunt op het Klantportaal alle woningen bekijken en ook op een woning reageren. Daar ziet u ook vermeld tot wanneer u op de woning kunt reageren. Er kunt op zoveel woningen reageren als u wilt, er is geen maximum.

Op het klantportaal leest u ook de inschrijfdatum van degene die een woning heeft gekregen. Daaruit kunt u een beetje afleiden wat uw wachttijd nog is.

Tip: vraag vast een inkomensverklaring aan 
Wij mogen u namelijk van de overheid alleen een woning aanbieden waarvan de huur past bij uw (gezamenlijke) inkomen (van iedereen die op het huurcontract vermeld staat). En dit staat op die inkomensverklaring.  

Hoe komt u aan deze inkomensverklaring(en)?

  • Download deze zelf bij de Belastingdienst met uw Digid. Dan hebt u hem direct.
  • Of belt u met de Belastingdienst via 0800-0543 (keuze 4-2-1). Zoek tevoren uw Burger Service-nummer(s) even op. U hebt de verklaring dan meestal binnen vijf werkdagen in huis. 
  • Soms is uw inkomen niet bekend bij de Belastingdienst. Dan ontvangen wij van u graag hun brief waarin staat waarom zij geen inkomensverklaring kunnen sturen. 

Reageren op een woning? Log in op het Klantportaal.