Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Hoe op het aanbod reageren?

Elke woensdag vindt u het nieuwe woningaanbod op onze homepage, in huis-aan-huis krant Het Klaverblad en op onze Facebookpagina.

Met het formulier onderaan deze pagina kunt u per week op maximaal twee woningen uit dat aanbod reageren. U kunt reageren tot uiterlijk 08.00 uur op de maandag daarna. Wij verwerken per week altijd alleen de laatste twee reacties die u aan ons gestuurd hebt.

Op de dinsdag hierna leest u vanaf 13.00 uur op onze homepagina de inschrijfnummers van degenen die de woning krijgen.

Tip: vraag vast een inkomensverklaring aan 
Wij mogen u namelijk van de overheid alleen een woning aanbieden waarvan de huur past bij uw (gezamenlijke) inkomen (van iedereen die op het huurcontract vermeld staat). En dit staat op die inkomensverklaring.  

Hoe komt u aan deze inkomensverklaring(en)?

  • Download deze zelf bij de Belastingdienst met uw Digid. Dan hebt u hem direct.
  • Of belt u met de Belastingdienst via 0800-0543 (keuze 4-2-1). Zoek tevoren uw Burger Service-nummer(s) even op. U hebt de verklaring dan meestal binnen vijf werkdagen in huis. 
  • Soms is uw inkomen niet bekend bij de Belastingdienst. Dan ontvangen wij van u graag hun brief waarin staat waarom zij geen inkomensverklaring kunnen sturen. 

Reageren op een woning? Vul dit formulier in

Belangrijk:

  • Per week kunt u op maximaal 2 woningen reageren. Wij verwerken per week altijd alleen de laatste twee reacties die u aan ons gestuurd hebt.
  • Vul het reactieformulier volledig en correct in om teleurstelling te voorkomen.
  • Wij kunnen per week maar één reactie per inschrijfnummer verwerken.

Reactieformulier

  • Uw gegevens

  • Privacy

    Als u reageert op een woning en een woning gaat huren bij woonstichting Charlotte van Beuningen, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In deze privacyverklaring beschrijven we hoe we dat doen.