Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
x Aangemeld voor een woning in de Grote Zeeheldenbuurt? Lees dan hier of wij u een woning hebben toegewezen.

Reparaties

Wie doet wat?

Groot onderhoud omvat zaken als het repareren van daken, het vervangen van de keuken of het buitenschilderwerk. Klein onderhoud is bijvoorbeeld het bijvullen van de cv-ketel, het vervangen van een kraanleertje of het schoonmaken van dakgoten. Al het groot onderhoud is voor onze rekening, het klein onderhoud verzorgt u in principe zelf.
Om het te verduidelijken hebben we een Onderhouds ABC  opgesteld. Daarin staat precies omschreven welke reparaties u als huurder moet doen en welke reparaties woonstichting Charlotte van Beuningen uitvoert.

Reparatieverzoek?

Werkt er iets niet goed meer in de woning en behoren wij dat te herstellen? Wij zijn u graag van dienst om het probleem te verhelpen. Reparatieverzoeken en technische klachten kunt u van maandag tot en met vrijdag melden van 8.00 uur tot 16.30 uur via telefoonnummer: 088-0221421 (voor spoedgevallen dag en nacht bereikbaar). De medewerkers van Jansen Huybregts beantwoorden alle telefoontjes. Ze helpen u graag verder.

Coronavirus 
In verband met het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus heeft ook Jansen Huybregts gepaste maatregelen genomen. Het kan voorkomen dat het langer duurt voor zij u kunnen helpen. We vragen uw begrip hiervoor.

Met de reparatieverzoek-app van Jansen Huybregts is het ook mogelijk foto’s van de schade mee te sturen. U kunt de app hier downloaden.

Direct melden

Als u het onderstaande formulier invult, neemt Jansen Huybregts contact met u op.

Reparatieverzoek

  • Bijvoorbeeld lekkage
  • Privacy

  • Als u een reparatieverzoek indient bij woonstichting Charlotte van Beuningen, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In deze privacyverklaring beschrijven we hoe we dat doen.