Bezwaar tegen de huurverhoging?

Stuur ons dan een brief

Denkt u dat uw huurverhoging niet correct is? Stuur ons dan voor 1 oktober een brief met uw naam en adres en de reden van uw bezwaar. Check eerst hier of u volgens de wet gelijk hebt.

Is er inderdaad een wettelijke reden om bezwaar te maken? Dan komt uit deze check automatisch een bezwaarbrief die u aan ons kunt sturen.

Blijf vanaf 1 oktober de oude huurprijs betalen

Betaalt u per automatische incasso? Trek dan voor de huur vanaf 1 oktober uw incasso-opdracht in. Anders wordt het verhoogde bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven. Maak dan wel de huidige huur op een andere manier over. Bijvoorbeeld via een periodieke overschrijving.

Hebt u een huur boven de € 700 ?

Dan geldt de digitale check mogelijk niet. Hij is er namelijk alleen voor zelfstandige woningen met een geliberaliseerd huurcontract. Meestal zijn dit woningen met een kale huur boven € 700 per maand. Controleer hier of u geliberaliseerd woont. Bel in dat geval gerust met ons om te vragen of u een wettelijk gegronde reden heeft om bezwaar te maken.

Hebt u vragen?

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op via: 073-6562382 of incasso@charlottevanbeuningen.nl. Onze incassoconsulenten Nancy van Goch en Mirjam Driessen helpen u graag verder.