Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Bezwaar tegen de huurverhoging?

Stuur ons dan een brief

Denkt u dat uw huurverhoging niet correct is? Stuur ons dan voor 1 oktober een brief met uw naam en adres en de reden van uw bezwaar. Check eerst hier of u volgens de wet gelijk hebt.

Is er inderdaad een wettelijke reden om bezwaar te maken? Dan komt uit deze check automatisch een bezwaarbrief die u aan ons kunt sturen.

Blijf vanaf 1 oktober de oude huurprijs betalen

Betaalt u per automatische incasso? Trek dan voor de huur vanaf 1 oktober uw incasso-opdracht in. Anders wordt het verhoogde bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven. Maak dan wel de huidige huur op een andere manier over. Bijvoorbeeld via een periodieke overschrijving.

Hebt u een huur boven de € 700 ?

Dan geldt de digitale check mogelijk niet. Hij is er namelijk alleen voor zelfstandige woningen met een geliberaliseerd huurcontract. Meestal zijn dit woningen met een kale huur boven € 700 per maand. Controleer hier of u geliberaliseerd woont. Bel in dat geval gerust met ons om te vragen of u een wettelijk gegronde reden heeft om bezwaar te maken.

Hebt u vragen?

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op via: 073-6562382 of incasso@charlottevanbeuningen.nl. Onze incassoconsulenten Nancy van Goch en Mirjam Driessen helpen u graag verder.