Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Reageren op een woning

U kunt helaas niet meer reageren op de 39 gezinswoningen omdat de reactietermijn is verstreken. Houd deze website en Het Klaverblad in de gaten voor de data waarop we de overige woningen aanbieden.

Wie krijgt de woning?

Kunt u de onderstaande vragen met ja beantwoorden? Dan heeft het zin om te reageren.

  • Staat u bij ons ingeschreven?
  • Is uw inkomen onder € 39.055?
  • Bent u met maximaal 3 personen?
  • Bent u 18 jaar of ouder?

Wie het langst staat ingeschreven is het eerste aan de beurt. Bij een aantal nieuwe woningen krijgt u voorrang als er na uw verhuizing een woning van woonstichting Charlotte van Beuningen vrij komt. En per woningtype zijn er nog enkele voorwaarden:

Wie krijgt de woning?

Hoe weet ik of ik de woning heb gekregen?

  • Woning aan u toegewezen? Dan staat op 10 juni uw inschrijfnummer op de homepagina van deze website. U ontvangt dan binnen een week per post een voorlopige toewijzing. Als u in 2021 nog steeds aan alle voorwaarden voldoet, ontvangt u in 2021 de definitieve toewijzing.
  • Geen woning aan u toegewezen? Dan staat uw inschrijfnummer er op 10 juni helaas niet bij. Er zijn dan nog wel volgende rondes met andere woningtypes waar u aan mee kunt doen.

Voorlopige toewijzing

De toewijzingen die we nu doen zijn voorlopig. Als u in 2021 nog steeds aan de voorwaarden voldoet wordt de voorlopige toewijzing definitief.

Tip: zoek uw inschrijfnummer vast op en vraag bij de Belastingdienst nu al een inkomensverklaring 2019 aan. Dat versnelt de toewijzing.